Wie is De Jans Johny & Steve bvba?

BVBA

DE JANS

Sanitaire installaties, waterbehandeling, ventilatie, platte daken in epdm of roofing, koper en zink-werken. In dit vakgebied proberen wij samen met 8 deskundige technici een goede kwaliteit en service te leveren. Een goede interne opleiding, maximale opvolging van de werven, flexibiliteit in uitvoering, oog voor nieuwe technieken, persoonlijke benadering en verbondenheid, … Bij elk nieuw project zorgen wij ervoor dat wij samen met u uw droom tot een goed einde brengen. Dit met oog voor detail en uitvoering maar nooit ten koste van de kwaliteit. Wij voeren niet alleen uw nieuwbouwproject uit in samenwerking met architect of coördinator, maar zijn ook gespecialiseerd in renovatie van daken en sanitaire installaties waarbij we u begeleiden in het volledig renovatieproject. Van ontwerp, keuze materialen en toestellen de uitvoering hiervan. Doordat we een kleine firma zijn, blijven we betrokken bij het hele proces en staan we garant voor kwaliteit.

Betreft uw badkamerrenovatie hebben we een team van gespecialiseerde aannemers die net als ons een perfecte afwerking nastreven.

ONZE

GESCHIEDENIS

Reeds meer dan 90 jaar sterk in water


De historiek van ons bedrijf gaat terug tot 1926. Niet in rechte lijn en niet in dezelfde samenstelling maar steeds met als rode draad: water en kwaliteit.

Het begon toen overgrootvader Roger Vander Donckt het dakbedekkingsbedrijf van zijn verongelukte baas overnam. Het bedrijf was gevestigd in de Kortrijksesteenweg te Petegem-Deinze. In 1951 neemt Bertrand De Jans de zaak over: schalies, pannen en eternit op gevels en daken. In 1964 treedt zoon Johny toe en in 1965 verhuist de zaak naar de Machelenbinnenweg te Petegem.

Sinds 1978 bestaat de zaak in zijn huidige vorm. Johny De Jans richtte toen een bijkomend eenmansbedrijf naast Bertrand De Jans met samenwerking en aanvullende activiteiten. Bertrand De Jans stopte maar Johny deed verder in de Vinktstraat te Zeveren – Deinze met als activiteiten: sanitaire installaties, platte daken en koper- en zinkwerk. Sinds 1994 heeft Steve, de zoon van Johny het team versterkt na zijn studies industrieel ingenieur. Ondertussen kunnen wij rekenen op een tof team van 8 personen en zijn we sinds 2003 gevestigd in de industriezone Vaart Rechteroever 15 te Deinze.